KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

BETALNING

Alla priser anges i Svenska kronor, SEK, inklusive moms.

I Vamlingbolagets webbutik kan du betala dina varor mot postförskott vid leverans eller enligt överenskommelse via Swish. Kortbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt.

Fraktpriset är 80 kronor.

LEVERANSTID

Plaggen levereras inom en till fem veckor. Hur lång tid det tar beror på hur mycket beställningar vi har som ligger före i kön.  Plaggen i bomull, silkestrikå, manchester, plysch och kviltat skickas inom en vecka. Påslakan likaså.

Cut On Demand beställningsplagg tar 2-5 veckor.

RETURER OCH BYTESRÄTT

Det går bra att byta eller returnera dina varor inom 14 dagar, från och med att du hämtat ut paketet på posten. Då betalar du returportot för paketet. Var noga med att ange ditt namn, adress, telefonnummer och kontonumret till din bank så att vi kan återbetala dina pengar. Det kan ta upp till två veckor att erhålla återbetalningen och under sommartid något längre.

Cut on Demand: Här är plaggen specialbeställda och kan inte bytas eller lämnas tillbaka.

Returadress:

Vamlingbolaget, Vamlingbo Ängvards 302, 623 31 Burgsvik.

REKLAMATIONSRÄTT

Vill du reklamera en vara? Skicka då tillbaka varan till oss tillsammans med ett detaljerat brev där du beskriver anledningen till reklamationen. Vi följer allmänna reklamamtionsnämndens rekommendationer (ARN): HTTP://WWW.KONSUMENTEUROPA.SE/SV/AMNESOMRADEN/HANDEL-INOM-EU/REKLAMERA-EN-VARA/REKLAMATIONSRATTEN-I-SVERIGE/

3 års reklamationsrätt gäller.

Om du har frågor tveka inte att kontakta oss på Vamlingbolaget Gotland, info@vamlingbolaget.com.

INTEGRITETSPOLICY OCH DATASKYDDSFÖRORDNINGEN (GDPR)

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen (GDPR), som ska stärka skyddet av personuppgifter i hela EU.

För att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter kommer här lite information:

Vi sparar och hanterar dina kontaktuppgifter som exempelvis namn, adress, e-postadress, mobilnummer och eventuellt betalningsuppgifter för att på ett effektivt sätt kunna hantera dina ordrar hos oss samt för att kunna skicka information till dig. Vi skickar nyhetsbrev för att informera dig om nyinkomna plagg, när reor startar och intressanta saker som händer hos oss. Detta gör vi ca 1-2 gånger i månaden. Du kan alltid avregistrera dig för dessa via en länk i våra nyhetsbrev. 

Vi hanterar alltid data om dig på ett säkert sätt och vi delar inte dessa uppgifter vidare till tredje part om det inte är nödvändigt för att vi ska kunna slutföra din order. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller önskar få din persondata borttagen eller uppdaterad är du välkommen att skriva till oss på info@vamlingbolaget.com.

KONTAKT

MAIL: info@vamlingbolaget.com

BESÖKSADRESS:

Vamlingbolaget ligger i Vamlingbo på södra Gotland, en knapp kilometer norr om Vamlingbo kyrka.

LEVERANSADRESS:

Vamlingbo Ängvards 302

623 31 BURGSVIK

VAT nummer:

SE 556324-9803 01